ptasie odchody

slavic player

obrazki sawanny

jak u dziecięcego dentysty

i powrót

to nie rzeźbienie w gównie

marzeniami

tylko badanie

wydalonego bytu

przecież tyle istotowości

wokół nas

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 1 głos
slavic player
slavic player
Wiersz · 28 lipca 2019
anonim