Ogień

Konrad Koper

Mamy pokłady:

magii, prostoty,

pięknych klejnotów

i wyobraźni.

 

W mej „piersi” są

płomienie twórcze.

 

Wierzę, że ogień

„ ofiaruję” ci.

( Podasz go dalej.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 1 sierpnia 2019
anonim