Słowiański przykuc

Witold Szwedkowski

Brajan, Alan, Natan, Jonatan,

Denis, Aron, Viktor, Viviana,

Ariel, Amelia, Blanka, Amanda,

Nikol, Nikola, Nikolas, Rita,

Sandra, Vanessa, Sonia, Jessica,

Bella, Karyna, Alex, Kłentika,

Beniamin, Kewin, Xavier, Dżesika,

Doriana, David, Maya, Marika.

 

Chorzów, 31.07.19.

 

Witold Szwedkowski
Witold Szwedkowski
Wiersz · 2 sierpnia 2019
anonim