Brajan, Alan, Natan, Jonatan,
Denis, Aron, Viktor, Viviana,
Ariel, Amelia, Blanka, Amanda,
Nikol, Nikola, Nikolas, Rita,
Sandra, Vanessa, Sonia, Jessica,
Bella, Karyna, Alex, Kłentika,
Beniamin, Kewin, Xavier, Dżesika,
Doriana, David, Maya, Marika.
Chorzów, 31.07.19.