Ubrana jest na czarno,
porusza się bezszelestnie.
Mówi szeptem i unika świateł.
Na palec założyła dziwny pierścień,
który obraca.
Zwykle nie pokazuje twarzy.
Ubrana jest na czarno,
porusza się bezszelestnie.
Mówi szeptem i unika świateł.
Na palec założyła dziwny pierścień,
który obraca.
Zwykle nie pokazuje twarzy.
ubrana na czarno
bezszelestna
szepcze unika światła
na palcu obraca pierścień
dziwne
nie pokazuje twarzy