Zagadka

Konrad Koper

Ubrana jest na czarno,

porusza się bezszelestnie.

Mówi szeptem i unika świateł.

 

Na palec założyła dziwny pierścień,

który obraca.

 

Zwykle nie pokazuje twarzy.

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 2 sierpnia 2019
anonim
  • Yaro
    Moja wersja;

    ubrana na czarno
    bezszelestna
    szepcze unika światła

    na palcu obraca pierścień
    dziwne
    nie pokazuje twarzy

    · Zgłoś · 5 lat temu