Cisza

Konrad Koper

Cisza mnie męczy.

 

Nie mieści się w formie.

Rodzi problemy.

Napada mnie, gdy jestem skupiony.

Jest natchnieniem, które wydziera się z piersi…

 

Często próbuję ją przegonić.

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 3 sierpnia 2019
anonim