Buszmenka

Konrad Koper

Buszmenka napina łuk i ćwiczy.

 

Spożywa owoce i zwierzynę…

( Bierze witaminy, białka, sole.)

 

Ukazuje wdzięki i swe ciało,

zakładając kwiaty oraz liście.

( Niewinnie porywa kilku panów.)

 

Może zawstydzić nie jedną pannę.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 7 sierpnia 2019
anonim