Niebo

Konrad Koper

Na sklepieniu

poetyckim

rozsypano

tajemnicze

dźwięki, słowa…

 

Tworzą one

opowieści.

 

Wielu pragnie

poznać „gwiezdną”

nieskończoność.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 10 sierpnia 2019
anonim