Literatura

extazy (wiersz)

upsK

 

ale tak pogubiony jestem
jak nie wiem
drogę wskazują mi twoje palce
albo moje
nie ma tam obcych palców
obcych światów
obcych

 

ale tak pogubiony jestem
choć znam każdy twój centymetr
to poznawać go chcę
jeszcze

 

w pełni skupiając zmysły
do widzenia
do usłyszenia

 

 

do końca

 


niczego sobie 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 11 sierpnia 2019 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca