interpunkcja

Jakub Zoltowski

życie to moja opowieść

przecinek

 

znajduje się w tym miejscu

jest wiec istotnym elementem

 

życia bez fabuły

 

 

Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 12 sierpnia 2019
anonim