kocia twoja maść

gothar333

 jesteś kotem przebranym w człowieka

 limfa i krew

 zimny mokry nos

 łapcie papcie

 

mruczysz gdy ci dobrze

dajesz się głaskać kiedy masz ochotę

swoje ścieżki wydeptujesz 

pod płotem mych zahamowań

mleko moich lęków czasem pijesz

a potem wszami oczekiwań cie męczę

aż zabiję z miłości i bolących nerek

 

gothar333
gothar333
Wiersz · 12 sierpnia 2019
anonim
Usunięto 3 komentarze