Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Jakub Zoltowski
wymiar bez powietrza
wymiar bez powietrza
Jakub Zoltowski
chodzę po chmurach
bez grawitacji
wysokości szerokości czy przechodząc samego siebie
w liczbie
mnogich obcych
Lubię
Jakub Zoltowski
Wiersz · 13 sierpnia 2019
Konrad Koper
Mocno wyraziłeś siebie !
Lubię
·
Zgłoś
·
5 lat
Konrad Koper
Zajrzyj do mnie, proszę…
Lubię
·
Zgłoś
·
5 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści