wymiar bez powietrza

Jakub Zoltowski

chodzę po chmurach

bez grawitacji

 

wysokości szerokości czy przechodząc samego siebie

 
w liczbie
 
mnogich obcych
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 13 sierpnia 2019
anonim