horyzontalność

Jacek JacoM Michalski

resztka światła się wdziera

pod luźno zszyte powieki

na odwrocie wyżłobi piętno

nim je docisną monety

 

to nic że tak późno choć za wcześnie

na sinych ustach ślad ust

plama czasu zamiast

wszystkich niewymownych słów

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 15 sierpnia 2019
anonim