Niech pocieszą
Jolanta Gębka
Powiedz babo
Jestem gwiazdą
Tylko gwiazdą
Tak mój wygląd
Sprawi w koło
Krótko mówiąc
Wszyscy wiedzą
Przy mnie stając
Jolanta Gębka
Wiersz
·
15 sierpnia 2019
-
Mithril...gniot
-
Konrad KoperTak ! Pisz dalej…