Póki nie spełni się koszmar !

Konrad Koper

Komórki- człowiek- społeczeństwo.

Tworzą dwa sprzężone światy.

                  *

Czego szukamy ?

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 16 sierpnia 2019
anonim