czasem nie rozumiem co się stało
co tak mocno rozgrzało serce
zatrzymało chwilę, podniosło tętno
nie potrafię zatrzymać reakcji życia
nie potrafię być dla niej dystansem
nie wychodzi mi całość
jakoś tak się nie składa
mimo tego że chęci są duże
i chociaż pamiętam twoje usta
nie gonię już donikąd nie gonię