nie wszystko

Lucky Person

czasem nie rozumiem co się stało

co tak mocno rozgrzało serce

zatrzymało chwilę, podniosło tętno

nie potrafię zatrzymać reakcji życia

nie potrafię być dla niej dystansem

nie wychodzi mi całość 

jakoś tak się nie składa

mimo tego że chęci są duże

i chociaż pamiętam twoje usta

nie gonię już donikąd nie gonię

Oceń ten tekst
Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 16 sierpnia 2019
anonim