miłość

Lucky Person

jakby ciebie mogło nie być?

kim było by życie

jakie miały by kolory liście?

 

cicho siedzę, nie wzniosę się w przestrzeń

jesteś 

jestem

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 3 głosy
Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 16 sierpnia 2019
anonim