Wizja przyszłości

Konrad Koper

Zjawy przenikną całą czasoprzestrzeń.

Będą stworzone na udoskonalony wzór człowieka.

Zastąpią go stopniowo.

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 18 sierpnia 2019
anonim