Odchodzący dzień
cząstkę energii
oddaje tobie.
Późnym wieczorem
patrzysz w gwiazdy.
- Moc cię napełnia,
którą oddajesz,
gdy piszesz wiersze.
Duchy i zjawy
krążą ( przeróżne.)
Gdy kur zapieje
magia się kończy.
Ze zbiorem wierszy
mocno zasypiasz.