Majster

Konrad Koper

Jest „senny”.

 

Stoją : młot, siekiera, piła…

Leżą : nóż, widelec, szczypce…

 

Majster szykuje posiłek.

Wkrótce będzie śnić.

 

 

 

 

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 25 sierpnia 2019
anonim