któryś z kolei...

Robert noszczyk

plecami sam do siebie

pogrzebałem nadzieje

rady głupie dla naiwnych

naiwne dla głupich

nienawidzę cię i bliźnich

 

przyjdź jeszcze proszę

opowiedz tę bajeczkę

lub pomilcz po prostu

nie mam siły już

oddychać cudzym tlenem

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Robert noszczyk
Robert noszczyk
Wiersz · 25 sierpnia 2019
anonim