Piękne

Konrad Koper

Na spokojnym morzu

płynie łódeczka z tektury,

w niej jest świeczka.

 

- Co niepowtarzalne i kruche jest piękne.

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 4 września 2019
anonim