Jesień

Konrad Koper

Królewicz dziś jesienny,

zamyślony, melancholijny, senny,

włada smutkiem biegle.

 

Choć dla niepoznaki,

chowa się we mgle,

nosi medale, odznaki.

 

 

 

Oceń ten tekst
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 7 września 2019
anonim