O życiu

Konrad Koper

Losujemy liczby,

które podstawiamy

do arcytrudnego

dziwnego równania.

 

Wprowadzamy zmiany.

 

Wyniki piszemy

na barwnych karteczkach.

 

 

Oceń ten tekst
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 7 września 2019
anonim