Dlaczego nie wierzysz, że źle się czuję, gdy jesteś blisko mnie
Zostałam z niczym w tym samym miejscu i nic mnie nie uchroni
Zgubiło mnie zmęczenie przez próby, po których został ból
I moje oczy płakały, gdy zimny wiatr porwał wszystkie nadzieje.
To nie kłamstwo, że długo czekałam, aby coś zmieniło się.
Nie rozumiem tych dobrych i pięknych rzeczy, które odeszły.
Nie oszukuj mnie, mam dość ciebie i twoich powrotów
Muszę ochronić się przed tą niepewnością
I teraz pragnę abyś podarował mojemu sercu samotność,
Za którą dzisiaj bardzo tęsknię.
Co mi przyszło po kolejnym dniu i wiem, że lepiej będzie
Gdy jeszcze raz spróbuję zbudować ciepły dom
I dziś staram się już nie myśleć o tobie, ponieważ teraz
Chcę uciec stąd, aby zamieszkać
Na pustyni z dala od wszystkich złudzeń,
Na pustyni z dala od twoich kłamstw
I tylko tam będę czuła się bezpiecznie.