w drogę

Yaro

idę wąską drogą
w niepewność przyszłości

 

dawne ślady
zasypał czas

 

niezapamiętanie zamiata wiatr

 

zmieszany z piachem żółtym
jak strach w oczach chłopca

 

nadchodzę

nie wiem co zastanę

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 9 września 2019
anonim