Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Yaro
zrodzeni a nie stworzeni
zrodzeni a nie stworzeni
Yaro
prócz miłości
postawa moralna
uczyni człowieka
na podobieństwo Boga
Lubię
Yaro
Wiersz · 12 września 2019
Konrad Koper
Kompletny banał- wybacz…
Lubię
·
Zgłoś
·
5 lat
Yaro
Wytłumacz dlaczego ?
Lubię
·
Zgłoś
·
5 lat
Konrad Koper
Znane z biblii !- Brak środków wyrazu !!!
Lubię
·
Zgłoś
·
5 lat
Yaro
Co to są środki wyrazu ? Czy Bóg mówi do nas zagadkowo ?
Lubię
·
Zgłoś
·
5 lat
Krystyna Morawska
uczyni człowieka
na podobieństwo
tak czytam, ponieważ tytuł określa o kogo chodzi.
Lubię
·
Zgłoś
·
5 lat
gaj
w rajskim ogrodzie
brak figowego listka
czyni człowieka
bliższym Boga
Gdzieś kiedyś przeczytałem, że to
w co się ubieramy
odgradza nas od poznania Absolutu.
I bynajmniej nie chodzi tu o odzież.
Lubię
·
Zgłoś
·
5 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
na podobieństwo
tak czytam, ponieważ tytuł określa o kogo chodzi.
brak figowego listka
czyni człowieka
bliższym Boga
Gdzieś kiedyś przeczytałem, że to
w co się ubieramy
odgradza nas od poznania Absolutu.
I bynajmniej nie chodzi tu o odzież.