szukając boga nie dostrzegą boga
ani w drzewie ani pod kamieniem
żadna rzeka nie zabierze ich do domu
modlą się o gromy i krew
dla diabłów z ulicznych jarmarków
na deskach życia nienawiść stała się sztuką
grajcie dalej
może święty piotr wpuści najlepszych kuglarzy