Literatura

diamentem stawaliśmy się każdą nocą (wiersz)

Yaro

 spojrzenia głębokie oceany
w zamieszaniu spotkały się
w zamieszaniu zgubił się wzrok


w parku odpadłem o ławki dwie
nie opuszczaj mnie na krok

 

mimo że wiatr porwał włosy
czas pomalował na nowo
kocham biały muszę przyznać

 

kochana mam ogród
w nim same róże
tyś jednak najpiękniejszą


w moim sercu tyle miejsca
zamieszkaj w nim taka rozkwitnięta

`

pod nami ziemia nie czuję jej
gdy mówisz do mnie lubię słuchać
jak po kolędzie księdza

 

niebo nad nami niebieskie ptaki
wolni zakochani diamenty

 


wyśmienity 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 15 września 2019, 09:59
W twoim szarpanym stylu…
przysłano: 14 września 2019 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca