Nuty

Konrad Koper

Na pięciolinii

nuty tańczyły

i wirowały…

 

Utworzyły klucz

do serc oraz ust.

 

Ze stron wychodzą…

 

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 14 września 2019
anonim