Kolekcjoner

Konrad Koper

Kolekcjonuję :

 

„ białe, różowe,

pomarańczowe”…

 

nadobne, lekkie

i delikatne…

 

motyle – wiersze.

 

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 18 września 2019
anonim