Literatura

DOJRZEWANIE NA SAMOA (wg dr Margaret Mead) (wiersz)

Andrzej W.

 

 

Dwie rozrywkowe Samoanki

zrobić w bambuko” doktorantkę.

A wypociny doktor owej,

pozując się na naukowe,

zrobiły w durnia globu połowę.

Tak światły światek daje się mamić,

lokując rozum między nogami.


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 18 września 2019 (historia)

Inne teksty autora

Wiem...
Andrzej W.
Parasol
Andrzej W.
CIELĘ DWUGŁOWE
Andrzej W.
Idąc
Andrzej W.
Błazen
Andrzej W.
NIEPODLEGŁA
Andrzej W.
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca