DOJRZEWANIE NA SAMOA (wg dr Margaret Mead)

Andrzej W.

 

 

Dwie rozrywkowe Samoanki

zrobić w bambuko” doktorantkę.

A wypociny doktor owej,

pozując się na naukowe,

zrobiły w durnia globu połowę.

Tak światły światek daje się mamić,

lokując rozum między nogami.

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Andrzej W.
Andrzej W.
Wiersz · 18 września 2019
anonim