transfer

slavic player

zapisany

w dokumentach

ze zdjęciami klasowymi

i kilkoma wersjami

przebiegów życia

właściciela maszyny

po uprzednim skopiowaniu

gabinetów pierwszego mózgu

do którego się modli

wydedukowawszy go

z niedoskonałości

swoich danych

 

przejęty

możliwością ciała

z wyprawką

matematyki czy też godności

do odtworzenia kiedyś

o ile wcześniej go

nie przeciągnie do kosza

i tam skasuje

 

trwa jako bezpotomna

jak na razie

informacja

 

slavic player
slavic player
Wiersz · 18 września 2019
anonim