Światło

Konrad Koper

Gdy nadchodzi noc,

możemy spotkać

strzygi, wampiry…

 

Braknie miłości.

Braknie światłości

- umysłu ( zwłaszcza.)

 

Na całe szczęście,

wraz z sercem mam

lampę „plazmową”.

 

Rozprasza ciemność.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 19 września 2019
anonim