talerz syty
słodka taca mocne pióro
pełen gaz
świat wiruje wszystko cacy
po co wracać
spokój
daj
drugi
trzeci czwarty widzi obraz stary
szare ciemne dna
same półki nie ma kaszy
wiatr wiruje w małym brzuchu
duży duch pokotem
ścieli
ktoś pokazał
gdzie - widział Jones
kadr otworzy oczy
ile trwogi w tamtych łagrach
Obywatel - dziś
22 wrzesień 2019 r