przeżyć pierwszą miłość

Yaro

płoną 
ogień pożądania

 

pozwoliłaś by zgasł
 szary popiół

 

nie tętni 
serce zimne

 

nie umiem 
pokochać inaczej 

jak pierwszy raz 

 

w życiu ranią kolce 
ból w słowach wiersza

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 24 września 2019
anonim