Literatura

przeżyć pierwszą miłość (wiersz)

Yaro

płoną 
ogień pożądania

 

pozwoliłaś by zgasł
 szary popiół

 

nie tętni 
serce zimne

 

nie umiem 
pokochać inaczej 

jak pierwszy raz 

 

w życiu ranią kolce 
ból w słowach wiersza

 


wyśmienity 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Krystyna Morawska
Krystyna Morawska 24 września 2019, 23:14
Płonie
ogień pożądania
Konrad Koper 25 września 2019, 09:50
Zgrabny !
przysłano: 24 września 2019 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca