echo

gothar333

 czasem czuję że kradniesz mi myśli

 czasem myślę że jednak mnie nie ma

 wtedy mnie dotykasz

 dotykiem

 czasami myślę że daję dużo

 wtedy się kurczę sobą

 staję się mniejszy

 mniejszością 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry+ 3 głosy
gothar333
gothar333
Wiersz · 24 września 2019
anonim