Literatura

echo (wiersz)

gothar333

 czasem czuję że kradniesz mi myśli

 czasem myślę że jednak mnie nie ma

 wtedy mnie dotykasz

 dotykiem

 czasami myślę że daję dużo

 wtedy się kurczę sobą

 staję się mniejszy

 mniejszością 


wyśmienity– 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Krystyna Morawska
Krystyna Morawska 24 września 2019, 23:12
W pierwszym i trzecim wersie można obejść się bez zaimków.
przysłano: 24 września 2019 (historia)

Inne teksty autora

sinusoida
gothar333
zaraz
gothar333
massive x
gothar333
żonglerka
gothar333
stała zmienna
gothar333
doświęcenia
gothar333
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca