triada nieprzytulna

Grzesiek z nick-ąd

 

gdy tak radośnie opowiadasz
o wszystkim jak w niebie
Czuję błysk twojego błękitu

u mnie też dobrze
pierwszy dym w kominku
drażni spojówki

przepraszam synku
za moją od ciebie
daleką jesień

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 4 głosy
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 24 września 2019
anonim