Górski ptak

Konrad Koper

Wszedł wysoko,

chciał objąć świat.

                           

Czuł się jak ptak.

( gołębica)

 

Lecz braknie mu

białych skrzydeł.

By…

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 25 września 2019
anonim