wytrwała miłości

Yaro

w sercu w duszy
 
ziarno puszcza kiełki miłości
rośnie w siłę dojrzewa
 
słowa do miłej

ślę telepatycznie
jest dobrze jest wesoło

 
gdy kochasz gdy czekasz

gdy  spóźniam się z kwiatami

Oceń ten tekst
Yaro
Yaro
Wiersz · 26 września 2019
anonim