krótki wiersz o kochaniu

Yaro

samotny

nieśmiały
jem dużo czekolady

 

kocham

dziewczyny
koloru Afryki

 

wyzwaniem

czarny ląd  

to nie błąd
kocham ją

 

na południu jest mój świat

 

Oceń ten tekst
Yaro
Yaro
Wiersz · 28 września 2019
anonim