Poezja obrzydliwa

Nie Pamiętam

Jest tam

bezpieczny

gorący smród potu

brud dłoni odciśnięty wszędzie

nie ma już czystych miejsc

lepkie dowody odwagi

z ukrycia

Nie Pamiętam
Nie Pamiętam
Wiersz · 3 października 2019
anonim