bieg i lot i świat motyli
raj kolorów pszczół i much
duże liście moc zieleni
pięknie
w którą stronę czas przeniesie
góra
dół
pomożesz
głowa pełna dobrych myśli
kruchy stół i ciche
usta
czasem
pusto
i skacz wysoko
leć....
bieg i lot i świat motyli
raj kolorów pszczół i much
duże liście moc zieleni
pięknie
w którą stronę czas przeniesie
góra
dół
pomożesz
głowa pełna dobrych myśli
kruchy stół i ciche
usta
czasem
pusto
i skacz wysoko
leć....
fatalny Ir6 pazdziernika 2019, 16:12
fanatyzm pozujący na wzorzec z sevres z jedynie słuszną definicją wiersza
skąd się biorą takie fanatyczne świry?
fiasko solidarnościowego szkolnictwa