dzieję się świat

Lucky Person

patrzę jak leżysz

nieskończona jesteś

i kładłbym ci pocałowanie

na ciepło ciała lekkie

się dziejesz

moim światem

światło wpada

na międzypalce

jakby nam było mało

szczęśliwej bytności

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 1 głos
Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 5 października 2019
anonim